söndag 11 september 2011

Träning

Idag fick vi äntligen till årets första rapport träning. Vi drog iväg efter middagen och körde en enkel stäcka på 300m. Helix fixade den galant. Om man ska klaga på något så kan man säga att han låter lite. Med betoning på låter. Jag vet inte riktigt hur man kommer till rätta med ljudet. Men ändå klarar han av att både springa och låta. Det är en bedrift, eftersom jag i vanliga fall upplever att när ljuden kommer fram försvinner tankeverksamheten.
Vi tog helt ny sträcka för oss alla. I slutet på sträckan hittade vi en härlig sjö eller två rättare sagt. Väldigt vackert var det. En molnet på himlen var ett gigantiskt regnmoln som bestämde sig för att släppa ut allt regn över oss. Men nu har vi tränat i hällregn också.
Även Ganto fick springa sträckan dock bara åt ett håll. Men han var så glad.

Helgen i övrigt har mestadels bestått av fotboll. I lördags spelade killarna varsin match. Alex spelade mycket bra. Han gjorde sina första två mål på match någonsin samt en assist. Matchen slutade på 12-2.
Andreas lag spelade oavgjort på lördagen men skrällde de till och vann med 4-3. Men det var grymt jämt även idag. Men de hade övertaget på slutet och gjorde sista målet och lyckades sedan hålla undan det andra laget. Riktigt bra jobbat.

Helgen har också bestått av födelsedags firande för Alex. I lördags fick han sin present, en laptop. Han blev jätteglad.

Nu är det dags för en ny vecka.

Ha en härlig vecka allihopa!!

Inga kommentarer: