onsdag 14 september 2011

Sjukdag

Idag är en sån där mellandag. Jag sitter i soffan och tycker ganska synd om mig själv. Jag har ont i halsen och huvudet i munnen har jag fyra blåsor. Känner att jag egentligen borde vara på jobbet. Men vet att jag inte riktigt skulle orka. Ja visst skulle jag palla, men det skulle inte blir så bra. Jag gjorde ett val där i morse i sängen. Valet var att stanna hemma. När klockan ringde i morse 05.29, stängde jag helt enkelt av den och bestämde mig för att sova lite till, tills J´s klocka ringde.

Den ringde vid strax före sju. Helix stod givakt bredvid sängen. Även om valet är gjort och jag känner mig hängig, ganska ordentligt hängig. För det är så att antingen har jag kommmit i övergångsåldern i natt, eller så har jag kanske feber. Jag får såna där vallningar som morsan pratar om. När jag blir super varm och bara känner för att kasta av mig kläderna. Eller så är jag en medelålder, ja det är jag redan, klimakteriekärring, hoppas jag dock dröjer lite till.

Hundarna tycker om vanligt att jag är super tråkig. Men förhoppningsvis lite trevligare att ha mig hemma än att vara ensamma större delen av dagen. Vi kanske kan hitta på lite hjärngympa om en stund.

5 kommentarer:

Belgarmatte Lollo sa...

Hej på er! Tack för hälsningen Åsa. Kul att höras av! Läste tidigare inlägg om pipandet... frustration, jajemänsan... farsan upp i dagen ;) Det mesta är bortjobbat, men lite kvarstår. Aj aj... här har vi också varit lite hängiga, jag är en soppätare när jag känner mig sån. Ikväll blir det soppa med potatis, massa vitlök, veggofärs, purjolök o lök. Värmer gott o... tron kan ju försätta berg ;) Krya på dig o hälsa till alla! Kramar o Klappar på Helix o Ganto

Belgarmatte Lollo sa...

Hej igen. Försökte mejla film o foton på Leon o skyddsarbete, men fick tillbaka mejlet från er o Karmanjakas. Ny mejladress? Ha det gott!

Eva sa...

Krya på dig Kram

Anonym sa...

Krya på dig vännen, hoppas du mår bättre idag och att "vallningarn" försvunnit.

Kram
Petra

Anonym sa...

Hej hopp! Eftersom Tomas är nyopererad så får vi avstå rapporttävlandet denna höst
Ha det gott
Kram Eva