onsdag 28 september 2011

Namnbyte

Ja, jag funderar på att byta namn på bloggen. För det har ju blivit en sjukblogg detta. Hur kul är det här egentligen?!?! Nej, svara inte. Nej jag är inte frisk ännu. Blää..

Jag börjar fundera på alternativet som min snälla vän P tyckte. Det var att när jag ändå inte blir frisk och bara snörvlar och snorar och har huvudvärk samt halsont så tyckte hon att man kunde ju lika gärna amputera. Dvs ta bort huvudet, som hon uttryckte det så finns du ändå inget vitalt där och lång är jag ju ändå så det skulle ju knappast märkas. Dessutom skulle min kära man slippa höra på mitt babbel. Ja låter det inte lockande så säg?!?!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Jag passade på att läsa in mig på min kurs som jag går via jobbet. Jag hann med massor. Läste hela kurspärmen hittade massor med matnyttigheter. Kändes jätteskönt. Jag hann också få till en preliminär agenda till Kick-offen som vi ska på nästa vecka. Jag hann jobba in massor som jag inte hunnit med de senaste dagarna.

Dessutom så hann jag med mina håriga älsklingar också. Vi åkte iväg och de fick ett varsitt ängsspår. Något Helix verkligen behöver träna på märkte jag. Jag ska lägga lite krut på hans spårande ett tag framöver. Detta är även bra för rapporten. Han slarvar lite. Jag skulle behöva någon som jag kan få gå ett jaktspår efter. Så om det finns någon frivillig är jag tacksam. Det är ju inte världens roligaste att sitta i skogen och vänta på att bli uppspårad. Men jag hoppas att jag kan lura någon till detta.

På kvällen var vi på fotboll, igen. Alex hade träning och hundarna fick sin kvällsprommis ute vid denna skogen. Jag fick sällskap av grannen. Det var trevligt, de har en liten gråhundsvalp som nu är snart 7mån. Jag tipsade om lite aktiviter som man kan roa sig med hemma och i skogen med hunden.

Nu ska jag leta reda på min säng och försöka sova.

Tjing!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, när jag tänker efter så ska du nog strunta i amputation.....för vem ska jag då prata med :)

När det gäller att sitta och vänta i skogen så kan jag ställa upp :)......bara säg vad jag ska göra och när så löser vi det.

Hoppas du mår bättre idag........

Kram hela dan;
Petra

Anonym sa...

Nej ingen amputation.
Jag kan också sitta i skogen inga problem bara säg till när och var jag ska utgå från.
Kram
Petra med Sickan och Hexae