tisdag 8 november 2011

Halvt vilande

Ja ni som är här inne så uppdateras det inte så frekvent. Jag önskar dock att det gjordes oftare än det gör. Men jag har helt enkelt inte prioriterat detta.

Jag funderar lite på som jag ska göra om bloggen till något annat. Men jag fundear lite på den en stund till.

Min motivation ligger lite nere just nu. Inte för att det inte är roligt. För jag tycker verkligen att det är kul och utmanande. Men jag har haft lite svårt att hitta tiden och veta vad jag ska träna på. Nu är det dessutom mörkt jämnt. Inte kommer det bli bättre heller då jag from årsskiftet ska jobba heltid. Jag hoppas dock att jag på det sättet ska känna mig mindre stressad och "få" lite mera tid till det jag vill.

För min plan är att köra upp Helix i rapporten och tävla upp honom i några klasser förhoppningsvis hela vägen upp. Även i spåret ska vi tävla. Det är tiden som jag känner att jag måste hitta.
Ganto och jag ska satsa på att få mindre ljud på tävling och på det sättet. Få mera poäng på tävling. Framförallt på lydnaden.

Min personliga utmaning för det kommande året är att komma upp i kondition igen. Skaffa mig träningsrutin. PÅ mina joggingturer kommer hundarna att få följa såklart. Sedan vill jag också få bättre muskler i mage, rygg och armar. Borde inte vara så svårt. Men att våga skriva detta här är lite vågat. Tur att ni inte är så många som läser ;).

2 kommentarer:

Jennie sa...

Jag läser! ;-P

Anonym sa...

Jag läser oxå :)
Petra