lördag 28 maj 2011

Utfasning

I onsdags ringde vetrinären och vi bestämde att vi tar bort medicinen from nästa söndag. Alltså bara en vecka kvar på behandlingen och nu behöver jag massor med folk som håller tummarna för att detta kommer att fungerar och att han blir frisk och kry. Jag önskar verkligen att han kommer att bli hel och frisk igen. Jag vill kunna tävla honom. Kanske till och med i agility............

Vi hade vårt sista kurs tillfälle i måndags. Vi byggde upp en hel bana som vi fick köra på. Det var jätte roligt. Första tillfället, belönade jag flera ggr under loppeet. Medans jag på andra ggr lät honom gå hela utan belöning. Vid tionde hindret pep/skrek han till och tittade på mig. Men när jag kommenderade ut honom på nästa hinder så fortsätter han ut på hindret och tar alla som jag pekar på. Riktigt roligt att han kör på fast han inte är riktigt säker på vad jag vill och egentligen vill ha sin boll eller godis.

Själv har jag hela veckan dragits med bihåleinflammation. Det började med sus i öronen i söndags och på tisdagen orkade jag inte med surret i öronen längre och gick till doktorn. Han hade aldrig sett så fina öron sa han. Men jag fick medicin utskrivet och mår redan mycket bättre. Tyvärr blev jag lite sämre igen igår då vi var på utomhus fest bakom sjukhuset i regnet och frös.

Nu hoppas jag på en fortsatt lugn helg. Ha det gott, alla.

1 kommentar:

Emilie sa...

Hej! Tack för ditt fina meddelande! :)
Vad roligt att se er fortsätta träna agility. Det kommer gå så bra för dig & Helix! Ni jobbar så bra ihop! :D
Vad är det ni tränar i brukset? spår/sök?
Lycka till i sommar, så ses vi på klubben! Kram Emilie