torsdag 24 mars 2011

VinterJag som trodde att vintern var över. Eller, ja det känns så. Men ändå lyckas jag få någon from av magsjuka. Hela onsdagen gick jag och mådde lite kymigt. Kunde inte riktigt sätta fingret på det som kändes fel. Men trött hängig och ont i huvudet. Vi struntade i dagens inplanerade träningspass och åt lunch tillsammans istället jag och Mia. Efter lunchen jobbade jag en stund till sedan var det dags för mig att gå hem.

Väl hemma möter mig två underbart glada hundar och en sjuk son, som jag hämtat tidigare på fm. Han hade också ont i huvudet men även ont i halsen. Hundarna längtar efter sin promenad och jag går sakta upp för backen till skogen och benen är enormt tunga. Jag kände mig verkligen trött, detta utan att ha tränat. Väl upp i skogen satt jag mig på en sten och tittade på solen en stund. Tänkte att hundarna får ju åtminstone vara ute och göra ngt annat även om promenaden inte blir så lång. Vi gick en sväng också men benen var som två stockar och det krävdes enorm ansträning att förflytta sig framåt.

Hemma igen så kände jag mig bara trött. Jag satte mig och läste och killarna kom hem. A och vårt extra barn denna veckan M. De tog mellanmål och försvann. Jag började med maten och känner hur tröttheten sköljer över mig med ett illamående också. Men envis som man är börjar jag med maten iallafall. J ringer och säger att han ska åka och handla först om jag tycker att det är OK. Men jag kände mig INTE bra så jag säger att han får ta sig hem istället. När han kommer försvinner jag upp till sängen och där går jag mellan toan och sängen resten av kvällen.

Idag mår jag ganska ok igen. Lite matt och skakig, men annars ganska bra. Jag har ätit och det smakar gott och stannar där det ska utan panik åt ngt håll.

Dåligt samvete för hundarna har jag. Eftersom jag inte kommer att orka gå någon lång promenad idag. Men jag vet att de överlever detta. Men önskan är en helt annan.

Ganto har blivit av med sina stygn. Juha fick åka med honom igår kväll efter som jag satt på toan hela kvällen. Vetrinären hade sagt att han var en av de mysigaste hundarna hon hade träffat. Jag blir så glad. Sedan var han lite stressad där igår. Han ville verkligen inte vara hos vetrinären sa J. Men det har jag full förståelse för. Jag hoppas att han ska slippa detta framöver. Såret ser fint ut, men han skulle fortsätta ta det lugnt ngn vecka till för att vara säker på att det sitter ihop som det ska. Han skiter som han ska och läcker inget, vilket var min stora rädsla.

Helix börjar blir stor. Igår när jag satt mig i skogen kom han direkt och satte sig bredvid mig. Han brukar fara runt och tugga på pinnar och hålla på men igår var han lugn och stilla. Jag tror att han växer på sig, jag hoppas det. Lite lugnare kan han gott få bli.

Jag längtar till vi får barmark. Jag vill träna uppletande och spår. Jag är grymt trött på lydnad. Nu vill jag vara i skogen. Jag verkligen längtar till barmark och fika i skogen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja magsjuka är inte kul, tur att det gick över hyffsat fort.
Skönt att det gått bra med Ganto och att han slapp bli inkontinent...stavas det så? :)

Ser också fram emot vår och vara ute i skogen så vi hänger gärna med på spår, uppletande och fika :)

Kram kram
Petra & Aska