måndag 15 november 2010

Sjukstuga


Mina älsklingar!

Gantos sygn är nu tagna och än så länge, peppar, peppar, så håller det ihop. Vi tog dem på em idag. Så i morgon vet jag nog säkert. Ganto är nu allt så "frisk".

Helix däremot har drabbats av kennelhosta. Jag tror åtminstone att det är det han har drabbats av. Han hostar och harklar sig och ut kommer slem. Äckligt värre. Han får nu inte gå några långa promenader och han är tvingad till vila. Han tycker att det är katastrof, men jag märker tydligt på honom att han hostar mindre när han är stilla. Så alltså är han mot sin vilja tvingad till stillhet.
Detta betyder också att den påbörjade lite mer målinriktade träningen fick en inte frivillig paus. Denna veckan kommer Helix inte att få träna eller träffa några andra hundar än Ganto. Jag hoppas innerligt att Ganto inte blir sjuk. En hostig hund, räcker och blir över.

Själv har jag ännu en begynnande bihåleinflammation på G. Jag själv medicinerar mig själv och undrar stilla om jag ska be om en utbytesdel på sjukhuset. Man byter ju delar på människor hit och dit så ett nytt huvud på en ny hals borde inte vara så svårt. Jag önskar då att jag inte var blond, dvs mycket intelligent. Borde gå!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på Helix:-)! Saknade er idag. Kram Christine

Belgarmatte sa...

Hej på er! Hoppas Gantos sår läker ordentligt nu. Kennelhosta är inget vidare. Hrmmm... är du säker på att det skulle hjälpa med annan härfärg? Jag har bytt men märkte ingen skillnad!!!??? ;) Krya på er allihop! Kram, pappsenhälsningar o klapp på Helix o Ganto

Anonym sa...

Vilken otur ni har haft på sistone. Hoppas Helix kryar på sig snart, saknar våra promenader... kram på er alla/ Petra

Anonym sa...

Krya på er alla!
Kram Sussie och Myzzko