lördag 30 oktober 2010

Fight

Här har killarna, alltså de fyrbenta, tuggat lite på varandra. Jag tror att det rök ihop om godis som vi gett till dem. Men eftersom vi inte var hemma när det hände är det svårt att veta exakt.

Ganto har nu gått tagit bort sina två dränage, men stygnen är fortfarande kvar. Han var väldigt störd över såren första dagarna. Men nu kan han vara utan sin tratt nästan hela tiden. Bara när jag inte är rikgtigt närvarande, alltså sover eller är på jobbet har han tratt på sig. Första dagarna var det lite spänt mellan killarna, men nu är allt som förr igen.

Jag var ärligt lite orolig för att vi för alltid skulle ha problem med dem framöver men jag hoppas verkligen inte att det blir så. Jag vill att de ska kunna leva tillsammans. De behöver inte älska varandara men de måste acceptera varandra.

Idag har varit en dag för rekreation. Ja, det betyder att jag var helt slut när denna dag började. Jag kände mig sliten, trött och ledsen. Men ju längre dagen gick desto bättre blev det. Men jag har verkligen behövt få vila och bara få vara. Jag tror att jag ska fortsätta på detta spåret även i morgon.

Jag ska försöka lura ut maken eller ngn annan som vill ställa upp som mottagare till min blivande rapport stjärna, dvs HELIX. Han behöver få ett springpass i skogen. Kanske en eller två framföringar också. Men inte ihop med springadet än så länge.

Ganto kommer inte att få springa i skogen, eftersom han har sår på benet vill jag att han ska ta det lite lugnt än så länge. Han kommer att få vila denna vecka som kommer också. Sedan kan han få vara med och kanske köra lite lydnad och förhoppningsvis kan jag få till ett uppletande, ngt som Helix också skulle behöva.

Hoppas ni allal har en trevlig helg!! Jag ska fortsätta på min.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad skönt att det inte är spänt mellan hundarna.
Vi ses väl på tisdag?
Hälsn Sussie o Myzzko

forzageran sa...

Hej på er! Samma sak hände här för ca 2 år sedan. Det var i en konkurranssituation, utomhus. Båda mallarna gick med drän o tratt. Men... vi lärde oss på detta. Sen har det varit lugnt. Väldigt tråkigt när det händer, men vi var glada för att dom blev helt återställda. Hoppas allt går bra för er! Ha det gott! Kramar, klappar på Helix o Ganto. Pappsen hälsar extra till sin vackra o duktiga kille.