söndag 29 januari 2012

Läsare

Det är lite roligt för enligt statistiken här på bloggen kan jag se att ni är några som läser ändå. Trevligt!! Välkomna, hoppas att ni tycker om det jag skriver.

Veckan som gick, gick tyvärr i sjukans tecken. Jag känner mig ännu inte helt ok, men inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Jag får helt enkelt gå och jobba och hoppas att jag orkar med detta denna veckan. Jag ligger lite efter kan man säga. Måste komma ihåg att skriva en "att göra lista" i morgon bitti.

Nu till hundarna. Ganto fick idag sin, "wall of fame". Husse fixade och satt upp championaten och det fina bilden på Ganto som han tog för några år sedan. Tillsamman med årets Karmanjakare sitter nu alla fyra på väggen. Så är jag lite mallig och inser att jag kanske inte kommer att få till detta med någon mer hund, hoppas gör jag ju såklart. Men man vet aldrig.

Hundarna har också haft en tråkvecka. Ganto opererade ögat i måndags, allt gick jättebra och han är inte alls störd över att det sticker ut stygn ur ögonlocket. Verkar läka fint. Om en vecka ska stygnen tas.
Helix har inte fått gjort sin läxa. Man kan ju tycka att det borde jag ju ha orkat iallafall. Men motivationen fanns inte. Däremot så borstade jag tänderna på bägge hundarna i fredags. Helix är riktigt duktig. Han står alldeles stilla med halvöppen mun och låter mig hålla på. Jag är imponerad.
Med Ganto är det värre, han håller igen munnen för allt vad han är värd. Tycks säga, inte en chans i helvete att jag öppnar om du ska hålla på sådär. Ja ja borstade blir hans tänder ändå men mina fingrar får några tandmärken på kuppen.

Jag hade en son som fyllde 15 år i torsdag...
Jag undrar bara hur det gick till?? Åren har gått sså otroligt fort och visst ser jag att han blir strörre och strörre. Men 15, då tyckte jag att jag nästan var vuxen. Men det kan jag tala om att det tycker jag inte att min son är. Älskade unge!!

Jag tror att jag slagit rekord i antalet inlägg denna månad. Då menar någonsin på denna blogg. Lite kul. Här kommer lite av varje att hamna. Det som känns aktuellt just nu.

Håll till godo.

2 kommentarer:

forzagerans sa...

Hej på er! Tack för Påskhälsningen. Hoppas ni alla är krya o friska. Önskar er en GLAD PÅSK! från oss alla. En extra hälsning till Helix från pappsen.

Erica sa...

Hej!
Det var ju inte så svårt att hitta hit eftersom jag lyckades memorera kennelnamnet efter löpturen! Detta är alltså mig ni stötte på med malletiken Maya igårkväll. Kul! Berättade för Mayas matte Åsa om vår träff när jag kom hem och hon tyckte det vore superkul att lära känna någon här där vi bor som också är inbiten malle-fantast! Kanske vi kunde komma ner på en fika eller så nån dag/kväll? Och jag i min tur vill gärna få mer kött på benen om rasen eftersom jag är SUGEN;)Min mail är ericaskold@hotmail.com om ni känner fört!;)