torsdag 23 september 2010

Frisk

eller kanske inte riktigt undersökt.?


Hur som helst så är jag på jobbet igen. Snorar lite men nyser inte över hela skrivbordet och det är en fröjd att få träffa mina kära kollegor igen. Min chef säger att man ska ha kul på jobbet och det har vi verkligen. Vi skämtar friskt med varanadra och många glada skratt blir det varje dag. Igår var vi dessutom på kick-off / in / out eller något åt det hållet. Vi var iallafall till Ösmoplanshop, där har de en vegetarisk buffé, mmmmm, så gott det var. Dessutom hade de en tårtbuffé med pajer och tårtor samt kakor. Detta var också supergott. Eftersom det är en plantshop så har de massor med växter och en jättefin damm med gigantiska fiskar i. Vi hade en trevlig eftermiddag i arbetets tecken.


Hundarna har inte fått så mycket aktivering som skulle önskas men sånt är deras liv just nu. Deras matte har tappat stinget lite. Jag känner mig enormt trött, ständigt. Kanske beror det på ålder eller så behöver jag ladda mina batterier på ett sätt som jag faktiskt inte vet hur. Någon som har tips för detta mottages tacksamt. Jag försöker dock så gott jag kan.


I tisdag var vi dock och tränade lydnad. Ganto fick köra igenom lydnaden inför helgens tävling. Med massor med belöningar.

Helix fick också träna. Vi körde hoppet, han har dock lite svårt att sätta sig på andra sidan. Han la sig varje gång. Han kan helt enkelt inte sitt, något som vi måste lära honom. Han har lätt för att lägga sig utom under läggande under gång ??? märkligt! Ja ja han är svår att träna tycker jag. En verklig utmaning, för mig. I tisdags hade han jättesvårt att fokusera också. Nosen drogs mot skogen hela tiden. Kanske var det ngt djur eller annat intressant där eller så var bara jag inte tillräckligt intressant. Jag blev tillslut tvungen att lägga ner hans träning för han var inte på samma planet som jag. Förhoppningsvis går det bättre nästa gång


Allt för idag.

Inga kommentarer: