fredag 17 september 2010

En nystart!!

En ny början på en nygammal blogg.

Vi börjar med att tala om att veckan gått i förkylningens tecken. Jag har vabbat för Alexander. Nu har jag själv lyckats bli med en förkylning. Ögonen och näsan rinner konstant.

Hundarna har haft det lagom kul i veckan. Igår lyckades jag dock slå följe med Petra som hade tagit en dag ledigt. Vi träffades och körde lite lydnad mitt på dagen istället för promenad. Det gick sådär. Helix har väldigt svårt att lära sig att att gå framförgående. Han kan helt inte gå ut från mig. Mera övning behövs definitivt. Ganto fick träna på början på bruksets elit lydnad. Det gick däremot ganska så bra. Men vi skulle behöva öva mera. Tiden som aldrig räcker till ordentligt.

Idag kände jag mig väldigt trött. Jag åkte till ängarna och la ett varsitt spår till hundarna. Inte långa alls. Jag kände dock att de behövde lite aktivering istället för en långpromenad. Så medan spåren låg till sig ca en halv timme gick jag en långsam promenad på de andra ängarna.

Efter detta har de faktiskt vila ganska lugnt.

Bästa Petra kom förbi med hembakta cupcakes, dess har vi nu njutit av som fredagsmys jag och de bästa ungarna i världen. Nu ska vi dock leta reda på våra sängar för i morgon är det fotbollsmatch kl. 9. Bara ladda om batterierna och kliva upp och köra älsta till mathen.

3 kommentarer:

annannadesign sa...

Kul att du bloggar! Ses på tisdag...Kram!

Maritha sa...

Härligt med bloggar....=)
Kram

Forzagerans sa...

Hej på er! Tack för hälsningen! Jättekul att du är igång igen, fin blogg! Krya på er! Kramar o klappar på Helix o Ganto!