måndag 27 september 2010

Gömmaren
Förra veckan försvann fort, som vanligt.


I fredags tog hela familjen en friluftsdag. Meningen från början var att vi skulle vara på Gålö med Alex klass och fiska, plocka svamp osv. Tyvärr blev det inget av med det. Men eftersom både jag och Juha tagit ledigt så stannade båda barnen hemma med oss. Alltså vi tog ledigt för dem båda. Vi åkte till Gömmaren hela familjen och myste.


På lördagen tävlade jag och Ganto. Vi kom iväg på spåret med bakspår som start. Alla pinnar med in. Sedan var det dags för lydnaden, tyvärr skällde och gnällde Ganto sig igenom den, vilket inte ger så mycket poäng. Efter detta var det dags för uppletande och den gick som vanligt bra. Egentligen mycket bättre än vanligt för vi hade nästan inget tugg. Dock tyckte domarna att han "gick över" ett föremål. Men det tror jag inte att han gjorde. Han fick det helt enkelt inte i näsan. Ganto gillar föremålen och struntar inte i detta. Dagen avslutades med platsliggning. Vi slutade på 550,75 poäng och jag är ändå ganska nöjd. Synd att han ska skrika sig igenom lydnaden för annars gör han ganska bra ifrån sig.


På kvällen var vi till mina föräldrar och åt middag. Min kära pappa fyllde år och detta firades. Jag var såklart supertrött men trevligt var det.


Söndagen bestod av massa måsten.


Måndag bestod av jobb liksom resten av denna veckan. Jiha!!


I morgon tisdag är det dags att träna lydnad igen.

2 kommentarer:

Vintergatan sa...

Jag ska hjälpa dej med bilderna så att de inte blir avskalade. ;D

EvaMaria Maja sa...

Ja de där med tiden o veckorna. De bara rusar i väg. Tänk om man kunde stoppa tiden ibland....
Vilka härliga bilder å va fina grabbarna är.
Stressa lagom!!!
Kram från ett frostigt mitten Gotland